Ted Baker

Salny Rayon Flippy Knit Dress Dark Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Rayon
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Dark Orange
Merk product code 259597
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Salny Rayon Flippy Knit Dress is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze jurk is gemaakt van hoogwaardig rayon materiaal, waardoor het zacht aanvoelt op de huid. Het merk achter deze prachtige jurk is Ted Baker, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De donkeroranje kleur van deze jurk geeft een warme en trendy uitstraling. Met de mouwloze pasvorm is deze jurk perfect voor zomerse dagen of feestelijke gelegenheden.

De Salny Rayon Flippy Knit Dress heeft een regular pasvorm, waardoor het comfortabel en flatterend is voor elk figuurtype. Het effen patroon geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor je deze jurk eindeloos kunt combineren met verschillende accessoires en schoenen. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke en moeiteloze manier om de jurk aan en uit te trekken.

Deze jurk is eenvoudig te onderhouden, met wasvoorschriften van 30 graden. Hierdoor blijft de kwaliteit en kleur van de jurk behouden, zodat je er lang van kunt genieten. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, de Salny Rayon Flippy Knit Dress is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies