Scotch and Soda

Zipped Neck Sweat Dress With Puffed Sleeves Dark Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Dark Olive
Merk product code 169429
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle jurk? Dan is de Zipped Neck Sweat Dress With Puffed Sleeves van Scotch and Soda perfect voor jou! Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze prachtige jurk is gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Met lange mouwen en een effen patroon is deze jurk een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

De Zipped Neck Sweat Dress With Puffed Sleeves is uitgevoerd in de kleur Dark Olive, wat zorgt voor een trendy en veelzijdige uitstraling. Met de ritssluiting bij de hals kun je zelf bepalen hoe hoog of laag je de nek wilt dragen, waardoor je de jurk kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Met de merkproductcode 169429 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze prachtige jurk en voeg een vleugje stijl toe aan je kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies