NIK&NIK

Fancy LS Sweatdress Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Black
Merk product code G 5-885
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele jurk voor kinderen? Dan is de Fancy LS Sweatdress van NIK&NIK de perfecte keuze. Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Met zijn lange mouwen en effen patroon is deze jurk tijdloos en veelzijdig.

De Fancy LS Sweatdress is ontworpen in de kleur Black, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De merkproductcode G 5-885 geeft aan dat dit een uniek stuk is, dat je niet snel ergens anders zult vinden. Het merk NIK&NIK staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, dus je kunt erop vertrouwen dat deze jurk aan al je verwachtingen voldoet.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon een dagje uit wilt, deze jurk is geschikt voor elke gelegenheid. Combineer het met je favoriete accessoires en schoenen om je eigen persoonlijke stijl te creëren. Met de Fancy LS Sweatdress zul je er altijd modieus uitzien en je comfortabel voelen, waar je ook naartoe gaat.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies