NA-KD

Recycled Long Sleeve Mesh Dress Light Blue White Floral

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk NA-KD
Merk kleurnaam Light Blue White Floral
Merk product code 1018-007820-9392
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame jurk? Dan is de Recycled Long Sleeve Mesh Dress van NA-KD perfect voor jou! Deze jurk is speciaal ontworpen voor dames die waarde hechten aan duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled polyester, draag je niet alleen een prachtige jurk, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Deze jurk heeft een lange mouw, waardoor je hem het hele jaar door kunt dragen. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit, deze jurk is geschikt voor elke gelegenheid. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de merk kleurnaam "Light Blue White Floral" een vleugje speelsheid toevoegt.

Met de merk product code "1018-007820-9392" weet je zeker dat je een authentiek product van NA-KD krijgt. Dit trendy merk staat bekend om zijn hoogwaardige kleding en moderne ontwerpen. Met de Recycled Long Sleeve Mesh Dress ben je verzekerd van een unieke en fashionable look.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige jurk toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de combinatie van stijl, duurzaamheid en comfort die deze jurk te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies