NA-KD

Frill Detail Mini Dress Green Flower

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Merk NA-KD
Merk kleurnaam Green Flower
Merk product code 1018-008277-0002
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy jurk? Dan is de Frill Detail Mini Jurk van NA-KD perfect voor jou! Deze jurk is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige groene bloemenprint, genaamd "Green Flower". Met lange mouwen en een effen patroon is deze jurk een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

De Frill Detail Mini Jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een comfortabele pasvorm. Het merk NA-KD staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze jurk is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode "1018-008277-0002" weet je zeker dat je een uniek en authentiek item in handen hebt.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon een dagje uit wilt, deze jurk is veelzijdig en kan gemakkelijk worden gestyled. Combineer het met je favoriete accessoires en schoenen om je eigen persoonlijke look te creëren. Met de Frill Detail Mini Jurk ben je altijd klaar om indruk te maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies