MarMar Copenhagen

Dailyn Party Stripe Gold Stripes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Gold Stripes
Merk product code 231-415-20
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Gestreept

Op zoek naar een feestelijke jurk voor je kleine fashionista? Dan is de Dailyn Party Stripe jurk van MarMar Copenhagen perfect voor haar! Deze jurk behoort tot de categorie Jurken en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn organische duurzaamheid en comfortabel katoenen materiaal, zorgt deze jurk ervoor dat je kind er niet alleen geweldig uitziet, maar zich ook goed voelt.

De Dailyn Party Stripe jurk is voorzien van een trendy gestreept patroon, dat een speelse en stijlvolle uitstraling geeft. De korte mouwen maken deze jurk ideaal voor zomerse feestjes en warme dagen. Het gouden streepdetail van MarMar Copenhagen voegt een vleugje glamour toe aan deze prachtige jurk.

Met de merkproductcode 231-415-20 weet je zeker dat je een authentiek stuk van MarMar Copenhagen in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. De Dailyn Party Stripe jurk is een must-have voor elke modebewuste ouder die op zoek is naar een unieke en trendy outfit voor hun kind.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies