Woodbird

Doc Sky Jeans Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Woodbird
Merk kleurnaam Light Blue
Merk product code 2126-102
Pasvorm Straight Fit
Type sluiting Knoopsluiting

De Doc Sky Jeans van Woodbird zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle jeans. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze jeans een uitstekende pasvorm en duurzaamheid. De lichte blauwe kleur voegt een trendy touch toe aan elke outfit.

Met een straight fit pasvorm zorgen deze jeans voor een moeiteloos coole uitstraling. De knoopsluiting voegt een klassiek detail toe aan het ontwerp. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Doc Sky Jeans zijn de perfecte keuze.

Met de merkproductcode 2126-102 weet je zeker dat je een authentiek paar Woodbird jeans in handen hebt. Combineer ze met je favoriete sneakers en een casual shirt voor een relaxte en trendy look. Bestel vandaag nog je eigen paar Doc Sky Jeans en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies