SELECTED HOMME

Alex 330 Denim Short U Light Blue Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Light Blue Denim
Merk product code 16071936
Pasvorm Regular
Serie Alex
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Knoopsluiting, Ritssluiting
Wasvoorschriften 40 graden

De Alex 330 Denim Short U is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle shorts. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze short niet alleen een trendy uitstraling, maar ook een duurzame keuze voor het milieu. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze short is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam Light Blue Denim en de productcode 16071936, is deze short een tijdloze toevoeging aan je garderobe.

De Alex 330 Denim Short U heeft een regular pasvorm en een middelhoge taillehoogte, waardoor hij comfortabel en veelzijdig is. De knoopsluiting en ritssluiting zorgen voor een stevige en veilige pasvorm. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze short is de perfecte keuze.

Om ervoor te zorgen dat je lang van deze short kunt genieten, raden we aan om hem op 40 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Hierdoor blijft de kwaliteit behouden en blijft de kleur mooi.

Met de Alex 330 Denim Short U van Selected Homme ben je verzekerd van een trendy en comfortabele toevoeging aan je kledingkast. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies