SELECTED FEMME

Sophia Mid Waist Skinny Jean U Dark Blue Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Dark Blue Denim
Merk product code 16077554
Pasvorm Skinny Fit
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Ritssluiting, Knoopsluiting

Ben je op zoek naar de perfecte jeans die zowel comfortabel als stijlvol is? Dan is de Sophia Mid Waist Skinny Jean U van Selected Femme precies wat je nodig hebt. Deze jeans is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van organisch katoen, waardoor hij niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu.

Met zijn donkerblauwe denim kleur en skinny fit pasvorm is deze jeans een tijdloze toevoeging aan je garderobe. De middelhoge taille zorgt voor een flatterende look en de ritssluiting in combinatie met de knoopsluiting zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Sophia Mid Waist Skinny Jean U is de perfecte keuze. Combineer hem met een eenvoudig T-shirt en sneakers voor een relaxte look, of draag hem met een elegante blouse en hakken voor een meer formele uitstraling.

Met de Sophia Mid Waist Skinny Jean U van Selected Femme ben je verzekerd van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze prachtige jeans!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies