SELECTED FEMME

Slfmary Hw Hedge Green Straight Jeans U Hedge Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Hedge Green
Merk product code 16083047
Pasvorm Straight Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle jeans? Dan is de Slfmary Hw Hedge Green Straight Jeans U van Selected Femme perfect voor jou. Deze jeans is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van organisch katoen, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook heerlijk zacht aanvoelt op je huid.

Met zijn straight fit pasvorm zorgt deze jeans voor een flatterende look die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze jeans is altijd een goede keuze. De knoopsluiting voegt een vleugje klassieke stijl toe aan het ontwerp, terwijl de merk kleurnaam "Hedge Green" een trendy en opvallende uitstraling geeft.

Selected Femme is het merk achter deze prachtige jeans. Met hun focus op duurzaamheid en kwaliteit, weet je dat je een product van hoge kwaliteit krijgt. De merk product code "16083047" zorgt ervoor dat je precies weet welke jeans je in handen hebt.

Met de Slfmary Hw Hedge Green Straight Jeans U ben je klaar om je eigen stijl te laten zien. Combineer het met een casual t-shirt en sneakers voor een relaxte look, of draag het met een blouse en hakken voor een meer formele uitstraling. Wat je ook kiest, deze jeans zal je altijd laten stralen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies