Filters

36 van 407 producten

36 van 407 producten

Pagina

Bij 'NAME IT' creëren ze al meer dan 30 jaar eigentijdse en betaalbare kinderkleding, altijd met oog voor de ontwikkelingen in de modewereld. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om individuele looks te creëren op basis van de laatste trends. NAME IT spant zich in om verantwoorde mode te produceren wanneer ze de huidige trends vertalen in comfortabele en veilige kwaliteitsproducten voor kinderen.

NAME IT werd in 1975 in Denemarken opgericht door Troels Holch Povlsen en wordt nu geleid door zijn zoon, Anders Holch Povlsen. NAME IT is een gepassioneerd merk dat betaalbare en verantwoorde mode ontwerpt voor kinderen die weten wat ze willen. De trendy ontwerpen van NAME IT hebben een sterke focus op denim, waarbij er altijd rekening wordt gehouden met comfort, veiligheid en kwaliteit. Ze doen altijd hun uiterste best om de juiste stijl op het juiste moment tegen de juiste prijs te leveren. Ben jij nog op zoek naar een echte 'NAME IT jeans', 'NAME IT legging' of 'NAME IT jas' voor jouw kind? Bekijk dan snel de collectie bij The Little Green Bag!


Duurzaam ondernemen

NAME IT werkt samen met een aantal onafhankelijke leveranciers in Europa, het Midden-Oosten en Azië die hun stijlen volgens hun specificaties vervaardigen. De productie wordt gecontroleerd en gereguleerd in nauwe samenwerking met mensen van NAME IT die werkzaam zijn in de verschillende productielanden. De lokale inkoopkantoren van NAME IT helpen de samenwerking met hun leveranciers te versterken en ervoor te zorgen dat hun wereldwijde activiteiten worden uitgevoerd op een milieuvriendelijke manier. Bij elk kledingstuk is veiligheid de belangrijkste prioriteit van NAME IT en ze hebben een sterke focus op productveiligheid en kwaliteit. Ze ontwerpen bij NAME IT volgens een uitgebreide reeks veiligheidseisen, wat betekent dat elke stijl wordt geproduceerd met het oog op veiligheid in alle stadia van productie en gebruik.


Biologisch katoen

Bij NAME IT hebben ze een ambitieuze strategie om het gebruik van 'biologisch katoen' te vergroten om betere omstandigheden te creëren voor het milieu, de producenten en de kinderen die de kleding zullen dragen. Met deze strategie willen ze niet alleen het gebruik van organische materialen vergroten, maar ook de ontwikkeling van duurzamere productiemethoden in het algemeen ondersteunen. NAME IT gebruikt alleen 'GOTS'-gecertificeerd biologisch katoen, erkend als 's werelds meest toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel dat gemaakt is van biologische vezels. Deze certificering is een garantie dat het biologische katoen ecologisch en sociaal verantwoord is geproduceerd.


Koop NAME IT kinderkleding online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete kinderkleding van NAME IT gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies