Filters

36 van 53 producten

36 van 53 producten

Pagina

Minimum begon in 1997 als een onafhankelijke winkel, gevestigd in Aarhus, Denemarken. Intussen heeft Minimum zich weten te ontwikkelen tot een modemerk van internationaal niveau. De missie van Minimum was het ontwerpen van toegankelijke mode. Met deze gedachte werd in 1999 de eerste collectie voor heren gelanceerd. De vrouwencollectie van minimum volgde in het jaar 2007. De kleding van Minimum werd gericht op hedendaagse ontwerpen van hoogstaande kwaliteit. Sindsdien zijn de collecties verfijnd met veel aandacht voor de minimalistische stijl van Minimum. Met een pretentieloze en niet-seizoengebonden benadering van mode, is Minimum het synoniem geworden voor moeiteloze mode dat seizoen na seizoen gedragen kan worden. Tegenwoordig is het internationaal vertegenwoordigde merk bij meer dan 1200 verkooppunten in Europa, Azië, Australië en Canada te vinden. Minimum is het resultaat van een gedeelde wens om zowel toegankelijke als modieuze kleding te ontwerpen. Waarbij een scherp oog voor detail, kwaliteit en pasvorm niet mag ontbreken.


Minimum hoofdkantoor

Ondanks de internationale groei van Minimum, kan het merk nog steeds gezien worden als onafhankelijk. Het merk wordt ook nog steeds geleid door de oprichter en eigenaar van Minimum: Peter Tang. Bij Minimum hebben ze het doel om hun internationale visie te behouden waarbij ze hun ambities steeds weer naar een hoger niveau tillen. Toch zijn ze er trots op dat ze nog steeds stevig op eigen benen staan in de stad waar het allemaal begonnen is: Aarhus in Denemarken. Hier heeft Minimum een ruim en industrieel hoofdkantoor aan de haven, waar meer dan 50 mensen meewerken aan het behalen van de missies van het merk, het behouden van een gezonde werkplek, het maken van kwalitatief hoogstaande kleding en het onderhouden en ontwikkelen van een sterk bedrijf.


Minimum DNA

Bij Minimum wordt het rijke Scandinavische erfgoed gecombineerd met minimalistische ontwerpen en creaties. De collecties van het merk bestaan uit modieuze en tegelijkertijd betaalbare kledingstukken, zoals broeken en truien, waarbij de kwaliteit nog steeds van hoogstaand niveau is. Ze streven er bij Minimum dan ook naar om het DNA van Minimum duidelijk naar voren te brengen en een ongecompliceerde kijk op de nieuwste trends van mode in de collecties terug te laten komen. Dit gebeurt altijd in stijl en met internationale ambities.


Bestel jouw kleding van Minimum online

Heb jij jouw favoriete kleding van Minimum gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies