Lee

Scarlett Mid Lexi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Mid Lexi
Merk product code L526OPWN
Pasvorm Regular
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ontmoet Scarlett, de perfecte jeans voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze jeans behoort tot de categorie Jeans en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt op de huid. Het merk achter deze prachtige jeans is Lee, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld.

Scarlett is verkrijgbaar in de kleur Mid Lexi, wat een unieke en trendy uitstraling geeft aan deze jeans. Met de merkproductcode L526OPWN weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

De pasvorm van Scarlett is regular, wat betekent dat hij comfortabel zit en geschikt is voor dagelijks gebruik. De knoopsluiting zorgt voor een klassieke uitstraling en maakt het gemakkelijk om de jeans aan en uit te trekken.

Als het gaat om het onderhoud van Scarlett, hoef je je geen zorgen te maken. Deze jeans kan eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor hij er altijd fris en als nieuw uitziet.

Met Scarlett haal je een veelzijdige en trendy jeans in huis die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze jeans zal je altijd laten stralen. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies