Lee

Scarlett Skinny Mid Martha

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Mid Martha
Merk product code L526QDTN
Pasvorm Skinny Fit
Type sluiting Knoopsluiting

De Scarlett Skinny jeans van Lee is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame denim. Gemaakt van gerecycled katoen, draagt deze jeans bij aan een meer duurzame mode-industrie. Met zijn skinny fit pasvorm en knoopsluiting is deze jeans perfect om je vrouwelijke vormen te accentueren en een trendy uitstraling te creëren.

Deze jeans uit de Mid Martha collectie van Lee heeft een unieke merk kleurnaam die de aandacht trekt. Met de merk product code L526QDTN ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product. Lee, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Scarlett Skinny jeans is veelzijdig en past bij elke gelegenheid. Combineer het met een trendy top en sneakers voor een relaxte look, of draag het met hakken en een blouse voor een chique uitstraling. Met deze jeans ben je altijd klaar om indruk te maken.

Voeg de Scarlett Skinny jeans van Lee toe aan je jeanscollectie en ervaar het comfort, de stijl en de duurzaamheid die deze jeans te bieden heeft. Bestel nu en geniet van een tijdloze en trendy toevoeging aan je garderobe.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies