Lee

Scarlett Skinny High Waist Stonewash

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Lyocell
Merk Lee
Merk kleurnaam Stonewash
Merk product code L626MDNX
Pasvorm Skinny Fit
Taillehoogte Hoog
Type sluiting Knoopsluiting

De Scarlett Skinny High Waist jeans van Lee is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig Lyocell materiaal, biedt deze jeans een zachte en soepele pasvorm. Het merk Lee staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze jeans is daar geen uitzondering op. Met de stijlvolle Stonewash kleur en de knoopsluiting, is deze jeans perfect voor elke gelegenheid.

De pasvorm van de Scarlett Skinny High Waist jeans is Skinny Fit, wat betekent dat het strak om het lichaam zit en de vrouwelijke vormen accentueert. De hoge taille zorgt voor een flatterend effect en geeft je een slanke uitstraling. Of je nu een casual dagje uit hebt of een avondje uit met vrienden, deze jeans is veelzijdig genoeg om elke outfit compleet te maken.

Met de merkproductcode L626MDNX weet je dat je een authentiek product van Lee krijgt. Lee is een gerenommeerd merk dat al jarenlang bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met deze jeans voeg je een vleugje tijdloze elegantie toe aan je garderobe.

Wacht niet langer en voeg de Scarlett Skinny High Waist jeans van Lee toe aan je collectie. Met zijn comfortabele pasvorm, hoogwaardige materiaal en stijlvolle details, zal deze jeans je vertrouwen en stijl naar een hoger niveau tillen. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort en mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies