Lee

Ivy Clean Play

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Clean Play
Merk product code L32EKJZH
Pasvorm Regular
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Maak kennis met Ivy, de perfecte jeans voor dames. Deze jeans van het merk Lee is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij comfortabel en duurzaam is. Met de regular pasvorm zorgt Ivy voor een flatterende look die geschikt is voor elke gelegenheid.

Deze jeans heeft een knoopsluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. De merk kleurnaam 'Clean Play' geeft Ivy een moderne uitstraling die moeiteloos te combineren is met andere kledingstukken. Met de merk product code L32EKJZH weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Om Ivy zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om hem op 30 graden te wassen. Hierdoor blijft de kleur behouden en blijft de jeans in topconditie. Met Ivy ben je verzekerd van een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je kledingkast.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies