Lee

Foreverfit Clean Riley

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Clean Riley
Merk product code L32SOVWD
Pasvorm Regular
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een tijdloze en comfortabele jeans? Dan is de Foreverfit van Lee de perfecte keuze voor jou. Deze jeans voor dames is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt en een uitstekende pasvorm biedt. Met zijn regular fit en knoopsluiting is deze jeans zowel stijlvol als praktisch.

De Foreverfit jeans van Lee heeft een merk kleurnaam van "Clean Riley", wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De merk product code van deze jeans is L32SOVWD, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden. Daarnaast is deze jeans eenvoudig te onderhouden, want hij kan gewassen worden op 30 graden.

Met de Foreverfit jeans van Lee ben je verzekerd van een tijdloze en veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Of je nu een casual outfit wilt creëren of een meer formele look wilt samenstellen, deze jeans past bij elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van de Foreverfit jeans!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies