Lee

Carol Black Mokara Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Lee
Merk kleurnaam Pink
Merk product code L30UBBPL
Pasvorm Straight Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle jeans? Dan is de Carol Black Mokara van Lee perfect voor jou! Deze jeans is speciaal ontworpen voor dames en heeft een rechte pasvorm die flatteert en comfortabel zit. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt deze jeans heerlijk zacht aan op je huid.

De Carol Black Mokara jeans is uitgevoerd in een opvallende roze kleur, waardoor je zeker de show zult stelen. Met de knoopsluiting kun je de jeans gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de kwaliteit van het merk Lee ervoor zorgt dat deze jeans lang meegaat. De productcode van deze jeans is L30UBBPL.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Carol Black Mokara jeans is de perfecte keuze. Combineer het met een trendy top en je favoriete schoenen voor een moeiteloos coole look. Bestel vandaag nog jouw eigen Carol Black Mokara jeans en ervaar het comfort en de stijl die deze jeans te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies