Dr. Denim

Moxy Flare Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Dr. Denim
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2030102
Pasvorm Flared Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een trendy en comfortabele jeans? Dan is de Moxy Flare van Dr. Denim perfect voor jou! Deze flared fit jeans is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig katoen. Met zijn zwarte kleur en knoopsluiting is deze jeans een echte eyecatcher.

De Moxy Flare is niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. De jeans heeft een merkproductcode van 2030102, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. De flared fit pasvorm zorgt voor een trendy uitstraling en biedt tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid.

Met het merk Dr. Denim weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking. De Moxy Flare is dan ook een duurzame keuze waar je lang van kunt genieten.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Moxy Flare is de perfecte keuze. Combineer hem met een trendy top en je bent klaar om te stralen. Bestel nu jouw eigen Moxy Flare en voeg een vleugje stijl toe aan je kledingkast!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies