Dr. Denim

Lexy Black Ripped Knees

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Dr. Denim
Merk kleurnaam Black Ripped Knees
Merk product code 1510111
Pasvorm Skinny Fit
Type sluiting Knoopsluiting

Ontmoet Lexy, de perfecte jeans voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze skinny fit jeans van Dr. Denim is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt en een geweldige pasvorm heeft. Met zijn zwarte kleur en ripped knees is Lexy een echte eyecatcher.

Deze jeans heeft een knoopsluiting, wat zorgt voor een klassieke uitstraling. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, Lexy is de ideale keuze. Combineer hem met een trendy top en sneakers voor een moeiteloos coole look.

Met zijn merkproductcode 1510111 weet je zeker dat je een authentiek stuk van Dr. Denim in handen hebt. Deze jeans is een must-have voor elke fashion-forward dame. Bestel nu en voeg Lexy toe aan je jeanscollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies