Dr. Denim

Lexy Cargo Dark Emerald

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Dr. Denim
Merk kleurnaam Dark Emerald
Merk product code 2030104
Pasvorm Skinny Fit
Type sluiting Knoopsluiting

De Lexy Cargo jeans van Dr. Denim is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze jeans een perfecte pasvorm en een trendy uitstraling.

Met zijn skinny fit en knoopsluiting is de Lexy Cargo jeans de ideale keuze voor vrouwen die graag hun vrouwelijke vormen willen accentueren. De donkere smaragdgroene kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze jeans is veelzijdig genoeg om elke gelegenheid aan te kunnen. Combineer het met een eenvoudig T-shirt en sneakers voor een relaxte look, of draag het met een blouse en hakken voor een meer geklede uitstraling.

Met de Lexy Cargo jeans van Dr. Denim ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en stijl. Bestel vandaag nog en voeg deze trendy jeans toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies