Dr. Denim

Dash Crag Mid Retro

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Dr. Denim
Merk kleurnaam Crag Mid Retro
Merk product code 2010110
Pasvorm Slim
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele jeans? Dan is de Dash jeans van Dr. Denim perfect voor jou. Deze jeans is speciaal ontworpen voor heren en gemaakt van hoogwaardig katoen. Met zijn slim-fit pasvorm en knoopsluiting is de Dash jeans zowel trendy als praktisch.

De Dash jeans heeft een unieke kleur genaamd Crag Mid Retro, wat zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling. Het merk Dr. Denim staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is te zien aan de details van deze jeans. Met zijn merkproductcode 2010110 ben je verzekerd van een authentiek en duurzaam product.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, de Dash jeans is de ideale keuze. Combineer hem met een trendy T-shirt en sneakers voor een relaxte look, of draag hem met een nette blouse en schoenen voor een meer formele uitstraling. Met de Dash jeans ben je altijd klaar om indruk te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies