UGG

Gertrude Long Teddy Coat Firewood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Imitatiewol
Merk UGG
Merk kleurnaam Firewood
Merk product code 1120631
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Type sluiting Knoopsluiting

De Gertrude Long Teddy Coat is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en warme winterjas. Gemaakt van imitatiewol, biedt deze jas het comfort en de luxe uitstraling van echte wol, zonder dierenleed. Het merk UGG staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Gertrude Long Teddy Coat is daar geen uitzondering op. Met de kleur Firewood voegt deze jas een vleugje warmte en elegantie toe aan elke winteroutfit.

Met zijn regular pasvorm is de Gertrude Long Teddy Coat zowel comfortabel als flatterend. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een chique avondje uit, deze jas past perfect bij elke gelegenheid. De knoopsluiting zorgt voor een moeiteloze en klassieke uitstraling, terwijl het je ook beschermt tegen de koude winterwind.

Met de merkproductcode 1120631 weet je dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt. UGG staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is duidelijk te zien in de Gertrude Long Teddy Coat. Deze jas is niet alleen een mode-item, maar ook een investering in duurzaamheid en tijdloze stijl.

Voeg de Gertrude Long Teddy Coat toe aan je wintergarderobe en geniet van de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Of je nu een dag in de stad doorbrengt of een winterse wandeling maakt, deze jas houdt je warm en modieus. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze prachtige winterjas van UGG.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies