Ted Baker

Alexiii puffer jacket Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Light Blue
Merk product code 255218
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Getailleerd
Type sluiting Ceintuur, Ritssluiting

De Alexiii puffer jacket is een stijlvolle jas voor dames van het merk Ted Baker. Met zijn getailleerde pasvorm en lange mouwen is deze jas perfect voor de modebewuste vrouw. De gunmetal kleurige hardware geeft een moderne touch aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt deze jas comfort en duurzaamheid. De jas sluit met zowel een ceintuur als een ritssluiting, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je hem draagt.

Met de merk kleurnaam "Light Blue" is deze jas een echte eyecatcher. De merk product code 255218 zorgt ervoor dat je precies weet welk item je hebt gekozen.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Alexiii puffer jacket is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Voeg deze trendy jas toe aan je collectie en straal in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies