SELECTED HOMME

Atlanta Jacket Sky Captain

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Sky Captain
Merk product code 16087583
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Ritssluiting

De Atlanta Jacket van Selected Homme is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame zomerjas. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze jas bij aan een duurzamere mode-industrie. Met zijn lange mouwen en ritssluiting is deze jas perfect voor koelere zomerdagen.

De Atlanta Jacket heeft een trendy kleur genaamd "Sky Captain" en is voorzien van het merkproductcode 16087583. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze jas een echte blikvanger. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een extra laagje wilt toevoegen aan je formele look, deze jas past bij elke gelegenheid.

Met de Atlanta Jacket ben je niet alleen stijlvol, maar ook bewust bezig met het milieu. Door te kiezen voor gerecyclede materialen draag je bij aan een duurzamere toekomst. Deze jas is perfect voor heren die mode en duurzaamheid willen combineren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies