Scotch and Soda

Kids Reversible Padded Bomber Jacket Combo D

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Combo D
Merk product code 165089
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stoere en duurzame bomberjack voor kinderen? Dan is de Kids Reversible Padded Bomber Jacket van Scotch and Soda precies wat je zoekt! Deze jas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen trendy is, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Met lange mouwen en een ritssluiting is deze jas perfect voor dagelijks gebruik.

De Kids Reversible Padded Bomber Jacket is verkrijgbaar in de kleur Combo D, wat een unieke en opvallende uitstraling geeft. Het merk Scotch and Soda staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze jas is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 165089 weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een jas voor school, een dagje uit of gewoon voor de stijl, deze Kids Reversible Padded Bomber Jacket is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je kinderen een trendy en duurzame look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies