NIK&NIK

Parker Shirt Jacket Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Off White
Merk product code G 4-793
Mouwlengte Lange mouw
Serie Parker
Type sluiting Knoopsluiting

Op zoek naar een stoere en stijlvolle jas voor kinderen? Dan is de Parker Shirt Jacket van NIK&NIK perfect voor jouw kleine fashionista! Deze jas behoort tot de categorie Jassen en is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Met zijn lange mouwen en knoopsluiting is deze jas niet alleen trendy, maar ook praktisch in gebruik.

De Parker Shirt Jacket in de kleur Off White is een absolute must-have voor elke modieuze outfit. Het merk NIK&NIK staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze jas is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode G 4-793 ben je verzekerd van een uniek en exclusief item.

De Parker serie biedt een tijdloos ontwerp dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een speciale gelegenheid, deze jas voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en geef de garderobe van jouw kind een upgrade met de Parker Shirt Jacket van NIK&NIK. Bestel nu en laat jouw kleine fashionista stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies