Napapijri

Rainforest Summer Pocket 2 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Halslijn Capuchon
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester 100%
Materiaal binnenkant Gaas
Merk Napapijri
Merk kleurnaam Black
Merk product code NP0A4FDM0411
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Rainforest
Type sluiting Ritssluiting

De Rainforest Summer Pocket 2 is een stijlvolle zomerjas voor heren uit de Zomerjassen collectie. Deze jas is perfect voor de modebewuste man die waarde hecht aan duurzaamheid. Gemaakt van 100% gerecycled polyester, draagt deze jas bij aan een beter milieu. De capuchon en zwarte hardware geven een stoere uitstraling aan deze jas.

De binnenkant van de Rainforest Summer Pocket 2 is voorzien van gaas, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Met lange mouwen en een regular pasvorm biedt deze jas voldoende bewegingsvrijheid. Het merk Napapijri staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze jas.

De Rainforest Summer Pocket 2 behoort tot de populaire Rainforest serie en is voorzien van een handige ritssluiting. Met de merk kleurnaam "Black" en product code NP0A4FDM0411 is deze jas een tijdloze toevoeging aan je garderobe. Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur of gewoon een casual look wilt creëren, deze jas is geschikt voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies