KRAKATAU

Hooded Windbreaker NM31 Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyester
Merk Krakatau
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code 122100024
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Ritssluiting

De Hooded Windbreaker NM31 is een must-have voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele zomerjas. Gemaakt van hoogwaardig polyester, biedt deze jas duurzaamheid en comfort. Het merk Krakatau staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze jas is daar geen uitzondering op. Met zijn navy blauwe kleur voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

De Hooded Windbreaker NM31 is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. Of je nu een wandeling maakt in het park of een avondje uit gaat, deze jas biedt de perfecte bescherming tegen de wind. Met zijn capuchon kun je jezelf ook beschermen tegen onverwachte regenbuien. Deze jas is niet alleen praktisch, maar ook modieus.

Met zijn merkproductcode 122100024 is de Hooded Windbreaker NM31 een uniek item dat je garderobe naar een hoger niveau tilt. Combineer het met je favoriete jeans en sneakers voor een casual look, of draag het over een nette outfit voor een meer formele uitstraling. Wat je stijl ook is, deze jas past perfect bij elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies