Guess

Lolie Down Jacket Jet Black A996

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Guess
Merk kleurnaam Jet Black A996
Merk product code W2BL61 WEX52
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Getailleerd
Type sluiting Ceintuur, Ritssluiting

De Lolie Down Jacket is een must-have winterjas voor dames. Met zijn zilverkleurige hardware en getailleerde pasvorm is deze jas zowel stijlvol als comfortabel. Gemaakt van hoogwaardig polyester, biedt deze jas optimale warmte en bescherming tegen de koude winterdagen. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en de Lolie Down Jacket is daar geen uitzondering op. De kleurnaam "Jet Black A996" geeft deze jas een tijdloze en elegante uitstraling.

De lange mouwen van de Lolie Down Jacket houden je armen heerlijk warm, terwijl de ceintuur en ritssluiting zorgen voor een perfecte pasvorm en extra bescherming tegen de wind. Of je nu een dagje gaat shoppen in de stad of een winterwandeling maakt in het bos, deze jas is de ideale metgezel.

Met de Lolie Down Jacket van Guess ben je klaar voor de winter. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies