Fjallraven

Vardag Anorak M Uncle Blue Sand Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Organisch, Gerecycled, Ecologisch
Halslijn Capuchon
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Organisch katoen 35%, 65% Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Uncle Blue Sand Stone
Merk product code F87008
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Vardag
Strijkvoorschriften Max 110 graden
Type sluiting Ritssluiting, Druksluiting
Type zakken Binnenzakken, Steekzakken
Wasvoorschriften Geen wasverzachter, 40 graden, Niet chemisch reinigen, Niet bleken, Met gelijke kleuren wassen
Waterdichtheid Waterafstotend

De Vardag Anorak M is een must-have winterjas voor heren. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen houdt deze jas je warm en droog tijdens de koude winterdagen. De jas is gemaakt van organisch katoen (35%) en gerecycled polyester (65%), waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een ecologische levensstijl.

Deze winterjas behoort tot de categorie Winterjassen en is van het merk Fjallraven. Het heeft een stoere uitstraling met zijn zilverkleurige hardware en de kleurnaam "Uncle Blue Sand Stone". De jas heeft lange mouwen en een regular pasvorm, waardoor hij comfortabel zit en gemakkelijk te dragen is.

De Vardag Anorak M is onderdeel van de Vardag serie en heeft een ritssluiting en druksluiting als type sluiting. Hierdoor kun je de jas gemakkelijk openen en sluiten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarnaast heeft de jas handige binnenzakken en steekzakken, zodat je al je essentials veilig kunt opbergen.

Wat betreft het onderhoud van deze winterjas, is het belangrijk om te weten dat hij niet geschikt is voor de droger. Strijken kan tot maximaal 110 graden en de jas kan gewassen worden op 40 graden met gelijke kleuren. Het is echter belangrijk om geen wasverzachter te gebruiken, de jas niet chemisch te reinigen en niet te bleken.

Met zijn G-1000 keurmerk en duurzame materialen is de Vardag Anorak M een verantwoorde keuze voor heren die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele winterjas. Bestel vandaag nog en bereid je voor op de winter in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies