Fjallraven

Karla Hydratic Jacket W Deep Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled, Organisch
Halslijn Capuchon
Keurmerken G-1000, Hydratic
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 65% Gerecycled polyester, Organisch katoen 35%
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Deep Forest
Merk product code F84122
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Karla
Strijkvoorschriften Max 110 graden
Type sluiting Druksluiting, Tweewegritssluiting
Type zakken Steekzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften Met gelijke kleuren wassen, Geen wasverzachter, Niet chemisch reinigen, 40 graden, Niet bleken
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 7000 mm

De Karla Hydratic Jacket W is een must-have winterjas voor dames. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen houdt deze jas je warm en droog, zelfs tijdens de meest regenachtige dagen. De jas is gemaakt van 65% gerecycled polyester en 35% organisch katoen, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook ecologisch verantwoord.

De Karla Hydratic Jacket W is onderdeel van de Karla serie van het merk Fjallraven. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm biedt deze jas een comfortabele en trendy uitstraling. De zilverkleurige hardware en de diepe bosgroene kleur geven de jas een moderne en stijlvolle touch.

Deze jas is voorzien van verschillende handige zakken, waaronder steekzakken en binnenzakken, zodat je al je essentials gemakkelijk kunt meenemen. De druksluiting en tweewegritssluiting zorgen voor een veilige en verstelbare sluiting. Daarnaast is de jas voorzien van het G-1000 en Hydratic keurmerk, wat staat voor kwaliteit en waterdichtheid.

Om ervoor te zorgen dat de jas zijn kwaliteit behoudt, raden we aan om hem met gelijke kleuren te wassen op 40 graden. Strijken kan op maximaal 110 graden en chemisch reinigen is niet nodig. Let op: gebruik geen wasverzachter en bleek de jas niet. Ook is de jas niet geschikt voor de droger.

Met de Karla Hydratic Jacket W ben je klaar voor de winter. Deze duurzame en trendy jas biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zorgt er ook voor dat je er stijlvol uitziet. Bestel nu en geniet van comfort en fashion in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies