Fjallraven

Expedition Pack Down Jacket W Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Op lage temperatuur
Duurzaamheid Traceerbaar, Gerecycled
Halslijn Kraag
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyamide 100%
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Materiaal vulling Dons
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F86124
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Expedition
Strijkvoorschriften Niet strijken
Type sluiting Tweewegritssluiting
Type zakken Steekzakken, Binnenzakken
Wasvoorschriften Niet chemisch reinigen, Niet bleken, Geen wasverzachter, Apart wassen, 40 graden

De Expedition Pack Down Jacket W is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame winterjas. Met zijn kraag en zwarte hardware geeft deze jas een trendy uitstraling, terwijl het gerecyclede polyamide materiaal zorgt voor een milieubewuste keuze. De jas is gevuld met dons voor optimale warmte tijdens koude winterdagen. De lange mouwen en regular pasvorm zorgen voor een comfortabele en flatterende look. Deze jas maakt deel uit van de Expedition serie van het merk Fjallraven, wat staat voor kwaliteit en functionaliteit.

De Expedition Pack Down Jacket W is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met zijn tweewegritssluiting en verschillende zakken, waaronder steekzakken en binnenzakken, biedt deze jas voldoende opbergruimte voor al je essentials. De jas is gemakkelijk te onderhouden, aangezien hij op lage temperatuur kan worden gewassen en niet gestreken hoeft te worden. Let op: chemisch reinigen, bleken en wasverzachter worden afgeraden.

Wat deze jas echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid ervan. Het gerecyclede polyamide materiaal en de traceerbaarheid van de jas dragen bij aan een verantwoorde keuze. Met de Expedition Pack Down Jacket W van Fjallraven ben je niet alleen goed gekleed, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies