Elvine

Leonida Dark Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled, Vegan
Halslijn Capuchon
Keurmerken Bionic Finish Eco
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester 100%
Materiaal binnenkant Nylon
Materiaal vulling Gerecycled polyester
Merk Elvine
Merk kleurnaam Dark Navy
Merk product code 330751
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Heavy winter
Strijkvoorschriften Op lage temperatuur
Type mouwuiteinde Elastische manchetten
Type sluiting Magneetsluiting, Tweewegritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet bleken
Waterdichtheid Waterafstotend
Waterkolom 8000 mm

De Leonida winterjas voor dames van het merk Elvine is een must-have voor de koude wintermaanden. Met zijn capuchon en waterafstotende eigenschappen houdt deze jas je warm en droog, zelfs tijdens regenachtige dagen. Gemaakt van 100% polyester en met een voering van nylon, biedt deze jas niet alleen comfort, maar is hij ook nog eens duurzaam. De vulling van gerecycled polyester draagt bij aan een milieuvriendelijke keuze.

De Leonida winterjas heeft een regular pasvorm en lange mouwen met elastische manchetten. De magneetsluiting en tweewegritssluiting zorgen voor een gemakkelijke en veilige sluiting. Met binnenzakken en zijzakken biedt deze jas voldoende opbergruimte voor al je essentials. De zwarte kleur hardware geeft een stoere uitstraling aan deze winterjas.

Deze jas behoort tot de Heavy winter serie en is voorzien van het Bionic Finish Eco keurmerk. Hierdoor ben je verzekerd van een jas die niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De Leonida winterjas is niet geschikt voor de droger en dient op lage temperatuur gestreken te worden. Wasvoorschriften adviseren een temperatuur van 30 graden en het vermijden van bleekmiddel.

Met een waterkolom van 8000 mm biedt deze jas een goede waterdichtheid. Of je nu een wandeling maakt in de stad of de natuur, met de Leonida winterjas ben je altijd goed voorbereid op de winterse elementen. Bestel deze stijlvolle en functionele winterjas vandaag nog en trotseer de kou in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies