Elvine

Kristoffer Shelter Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Vegan
Halslijn Kraag
Keurmerken Bionic Finish Eco
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester 80%, Nylon 20%
Merk Elvine
Merk kleurnaam Shelter Green
Merk product code 201014
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Serie Inbetweeners
Strijkvoorschriften Op lage temperatuur
Type sluiting Ritssluiting
Type zakken Binnenzakken, Borstzakken, Zijzakken
Wasvoorschriften 30 graden, Niet bleken
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kristoffer Zomerjas voor heren van Elvine is een must-have voor het komende seizoen. Met zijn stoere kraag en zwarte hardware is deze jas perfect voor een casual en trendy look. Gemaakt van 80% polyester en 20% nylon, biedt deze jas duurzaamheid en comfort. De waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat je droog blijft tijdens onverwachte regenbuien.

De Kristoffer Zomerjas is onderdeel van de Inbetweeners serie van Elvine, wat staat voor tijdloze stijl en kwaliteit. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm is deze jas geschikt voor elke gelegenheid. De ritssluiting zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de binnenzakken, borstzakken en zijzakken voldoende opbergruimte bieden voor al je essentials.

Deze jas is vegan en gemaakt met het Bionic Finish Eco keurmerk, wat betekent dat hij milieuvriendelijk is en geen dierenleed veroorzaakt. De droogvoorschriften adviseren om de jas niet in de droger te doen, terwijl de strijkvoorschriften aangeven dat je hem op lage temperatuur kunt strijken. De wasvoorschriften raden aan om de jas op 30 graden te wassen en niet te bleken.

Met zijn Shelter Green kleurnaam is de Kristoffer Zomerjas een opvallende keuze die je outfit een frisse uitstraling geeft. Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt of een dagje uit gaat, deze jas biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies