NOWADAYS

Vest Falcon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Nowadays
Merk kleurnaam Falcon
Merk product code NAE0808-TNF
Mouwlengte Mouwloos
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is deze heren gilet van Nowadays echt iets voor jou. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze gilet niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het mouwloze ontwerp zorgt voor een trendy en veelzijdige look, perfect voor elke gelegenheid.

Deze gilet is van het merk Nowadays, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. Met de merkkleur Falcon en de productcode NAE0808-TNF, straalt deze gilet kwaliteit en stijl uit. De knoopsluiting voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, waardoor je er altijd netjes uitziet.

Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, deze gilet is de perfecte keuze. Combineer het met een overhemd en chino's voor een klassieke look, of draag het over een T-shirt voor een meer casual uitstraling. Met deze gilet ben je altijd klaar om indruk te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies