Woodbird

Steffen Twill Pant Light Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Woodbird
Merk kleurnaam Light Grey
Merk product code 2000-201
Pasvorm Regular
Type sluiting Ritssluiting, Knoopsluiting
Wasvoorschriften 40 graden

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle broek? Dan is de Steffen Twill Pant van Woodbird perfect voor jou. Deze chino's zijn speciaal ontworpen voor heren en hebben een lange broeklengte. Met een regular pasvorm zorgen ze voor een moeiteloos coole uitstraling.

Deze duurzame broek is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen goed gekleed gaat, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt zacht aan op de huid. Bovendien is de Steffen Twill Pant van Woodbird in de kleur Light Grey, wat perfect past bij elke outfit.

Met een ritssluiting en knoopsluiting is deze broek gemakkelijk aan en uit te trekken. De wasvoorschriften zijn eenvoudig: gewoon wassen op 40 graden. Let op, deze broek is niet geschikt voor de droger. Maar met de droogvoorschriften in gedachten, kun je deze chino's probleemloos laten drogen aan de lucht.

De Steffen Twill Pant van Woodbird is niet zomaar een broek. Het is een statement van stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en ervaar het comfort en de kwaliteit die deze chino's te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies