UGG

Haydn Lotus Blossom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Fleece
Merk UGG
Merk kleurnaam Lotus Blossom
Merk product code 1121088
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Trekkoord

Op zoek naar een comfortabele trainingsbroek die perfect is voor dames? Maak kennis met de Haydn trainingsbroek van UGG. Deze lange broek is gemaakt van zacht fleece materiaal, waardoor hij heerlijk warm en knus aanvoelt. Met zijn middelhoge taille en regular pasvorm is de Haydn trainingsbroek zowel stijlvol als comfortabel.

Deze trainingsbroek is uitgevoerd in de prachtige kleur Lotus Blossom, wat een vleugje vrouwelijkheid toevoegt aan je sportieve look. Het trekkoord zorgt ervoor dat je de broek kunt verstellen naar jouw gewenste pasvorm. Of je nu gaat sporten of gewoon lekker wilt ontspannen, de Haydn trainingsbroek is de perfecte keuze.

Met de Haydn trainingsbroek van UGG ben je verzekerd van een trendy en functioneel kledingstuk. De broeklengte is lang, waardoor hij je benen mooi bedekt en je warm houdt tijdens koude dagen. De broek is voorzien van het merklogo van UGG, wat staat voor kwaliteit en stijl.

Voeg de Haydn trainingsbroek toe aan je garderobe en geniet van het comfort en de stijl die deze broek te bieden heeft. Bestel nu en ervaar zelf waarom UGG bekend staat om zijn hoogwaardige fashion items.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies