SPANX

Ponte Pants Hi Rise Flare Classic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Polyester
Merk Spanx
Merk kleurnaam Classic Black
Merk product code 20252R
Pasvorm Shaping
Taillehoogte Hoog
Type sluiting Elastiek
Wasvoorschriften 30 graden

De Ponte Pants Hi Rise Flare van Spanx is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele broek. Met zijn lange broeklengte en hoogwaardige polyester materiaal, biedt deze broek de perfecte pasvorm en shaping voor elke vrouw.

Deze broek is niet geschikt voor de droger en moet gewassen worden op 30 graden volgens de wasvoorschriften. Het elastische sluitingssysteem zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele pasvorm, terwijl de hoge taillehoogte een flatterend effect heeft op het figuur.

De Ponte Pants Hi Rise Flare is verkrijgbaar in de klassieke zwarte kleur, waardoor het gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Met het merk Spanx ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De broek heeft een merkproductcode van 20252R.

Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, deze broek zal je zelfvertrouwen een boost geven en je er op je best laten uitzien. Bestel vandaag nog je eigen Ponte Pants Hi Rise Flare en ervaar het comfort en de stijl die deze broek te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies