SELECTED HOMME

Slim Tape Repton 172 Flex Pants W Chinchilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Organisch katoen
Merk Selected Homme
Merk kleurnaam Chinchilla
Merk product code 16080158
Pasvorm Tapered Fit
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Knoopsluiting, Ritssluiting

De Slim Tape Repton 172 Flex Pants W is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele chino's. Met zijn lange broeklengte en middelhoge taillehoogte biedt deze broek een perfecte pasvorm voor elke gelegenheid.

Gemaakt van organisch katoen, voelt deze broek niet alleen zacht aan op de huid, maar is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Het merk Selected Homme staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en deze broek is daar geen uitzondering op.

De chinchilla kleur van deze broek geeft een trendy en eigentijdse uitstraling. Met de knoop- en ritssluiting is deze broek gemakkelijk aan en uit te trekken. Let op: deze broek is niet geschikt voor de droger.

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een casual dagje hebt, de Slim Tape Repton 172 Flex Pants W is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg deze veelzijdige chino's toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies