SELECTED FEMME

Rita Mid Waist Slim Pant B Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16076586
Pasvorm Slim
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Haaksluiting, Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Rita Mid Waist Slim Pant B is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame pantalons. Met zijn middelhoge taille en slanke pasvorm zorgt deze broek voor een flatterend silhouet. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze broek bij aan een duurzamere mode-industrie.

Deze lange broek is perfect voor verschillende gelegenheden, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit. De haak- en ritssluiting zorgen voor een veilige en comfortabele pasvorm. Het merk Selected Femme staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze broek is daar geen uitzondering op.

Met de kleur Black is deze broek tijdloos en veelzijdig. Combineer het met een blouse en hakken voor een formele look, of draag het met een T-shirt en sneakers voor een meer casual uitstraling. De wasvoorschriften van 30 graden zorgen ervoor dat je deze broek gemakkelijk kunt onderhouden.

De Rita Mid Waist Slim Pant B is niet geschikt voor de droger, dus hang het na het wassen gewoon op om te drogen. Met zijn duurzaamheid en stijl is deze broek een waardevolle toevoeging aan je kledingkast. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en mode in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies