SELECTED FEMME

Eliana Highwaist Wide Pants Nomad

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Selected Femme
Merk kleurnaam Nomad
Merk product code 16089743
Type sluiting Knoopsluiting

De Eliana Highwaist Wide Pants van Selected Femme zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele broek. Met een langere broeklengte en een hoge taille, zorgen deze broeken voor een flatterende pasvorm en een elegante uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, voelen de broeken zijdezacht aan op de huid en bieden ze een lichtgewicht en ademend gevoel. De knoopsluiting zorgt voor een secure pasvorm en voegt een vleugje detail toe aan het ontwerp.

Selected Femme, een bekend merk in de modewereld, heeft deze broeken ontworpen met oog voor kwaliteit en stijl. De Nomad kleurnaam geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor deze broeken gemakkelijk te combineren zijn met verschillende tops en accessoires.

Met de productcode 16089743 kun je deze Eliana Highwaist Wide Pants eenvoudig vinden en bestellen. Voeg deze trendy broek toe aan je garderobe en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies