Scotch and Soda

High-Rise Ankle-Length Pants With Tie At Waist Desert

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam Desert
Merk product code 166144
Pasvorm Regular
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan zijn deze High-Rise Ankle-Length Pants With Tie At Waist perfect voor jou! Deze broek behoort tot de categorie Pantalons en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze langere broeklengte zorgt voor een elegante uitstraling, terwijl het hoge tailleontwerp je figuur flatteert. De broek is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij zacht aanvoelt en duurzaam is. Het merk achter deze broek is Scotch and Soda, een bekend en geliefd merk in de modewereld.

Deze specifieke broek heeft de kleurnaam "Desert" en de productcode "166144" van het merk. De regular pasvorm zorgt voor een comfortabele en flatterende look, terwijl de knoopsluiting zorgt voor een eenvoudige en praktische manier van aankleden.

Als het gaat om onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. Deze broek kan gemakkelijk worden gewassen op 30 graden, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je kledingkast met deze High-Rise Ankle-Length Pants With Tie At Waist. Bestel ze vandaag nog en geniet van een trendy en moeiteloze look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies