Organic Basics

Tencel Woven Draw Cord Pants Cedar

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Materiaal Tencel
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Cedar
Merk product code OB60019
Type sluiting Trekkoord

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle broeken? Dan zijn deze Tencel Woven Draw Cord Pants van Organic Basics perfect voor jou. Deze lange broeken zijn speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van hoogwaardig Tencel materiaal. Met het trekkoord als sluiting kun je de broek eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

De Tencel Woven Draw Cord Pants zijn van het merk Organic Basics en hebben de kleurnaam Cedar. Dit merk staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. Met deze broeken draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar zie je er ook nog eens geweldig uit.

Deze broeken zijn perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, met de Tencel Woven Draw Cord Pants ben je altijd gekleed in stijl. Combineer ze met een blouse en hakken voor een formele look, of draag ze met een T-shirt en sneakers voor een casual outfit.

Met de broeklengte lang vallen deze broeken elegant over je schoenen, waardoor je benen langer lijken. De comfortabele pasvorm en het zachte Tencel materiaal zorgen ervoor dat je de broeken het liefst elke dag wilt dragen. Ze zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens heerlijk om in te bewegen.

Bestel nu de Tencel Woven Draw Cord Pants van Organic Basics in de kleur Cedar. Met de merkproductcode OB60019 weet je zeker dat je de juiste broek ontvangt. Voeg deze must-have broeken toe aan je garderobe en geniet van comfort en stijl in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies