NIK&NIK

Trisja Pants Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Viscose
Merk NIK&NIK
Merk kleurnaam Black
Merk product code G 2-961
Type sluiting Elastiek

De Trisja Pants is een stijlvolle broek voor kinderen uit de Pantalons categorie. Met zijn lange broeklengte en elastische sluiting biedt deze broek ultiem comfort en bewegingsvrijheid. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, voelt de broek zacht aan op de huid. Het merk NIK&NIK staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze broek is daar geen uitzondering op. De Trisja Pants in de kleur Black is een tijdloos item dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Met zijn merk product code G 2-961 is de Trisja Pants een uniek item dat je garderobe een vleugje originaliteit geeft. Of je nu een dagje naar school gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze broek past perfect bij elke gelegenheid. De Trisja Pants is ontworpen voor kinderen, waardoor het de ideale keuze is voor jonge fashionista's die er trendy en comfortabel uit willen zien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies