Lacoste

1Hw2 Mens Tracksuit Trousers 06 Navy Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Navy Blue
Merk product code XH9507-13
Type sluiting Elastiek

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle trainingsbroeken voor heren? Dan zijn de 1Hw2 Mens Tracksuit Trousers 06 van Lacoste de perfecte keuze. Deze lange broeken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht aanvoelen en een uitstekende pasvorm bieden. Met de elastische sluiting kun je de broek eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

Deze trainingsbroeken zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het merk Lacoste staat bekend om zijn tijdloze stijl en deze broeken zijn daar geen uitzondering op. De navy blauwe kleur geeft een klassieke uitstraling, terwijl de merkproductcode XH9507-13 zorgt voor een uniek en herkenbaar element.

Of je nu gaat sporten of gewoon een casual outfit wilt creëren, deze trainingsbroeken zijn veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Combineer ze met een T-shirt en sneakers voor een sportieve look, of draag ze met een overhemd en loafers voor een meer geklede uitstraling. Hoe je ze ook draagt, je zult er altijd modieus uitzien en je comfortabel voelen.

Bestel vandaag nog jouw 1Hw2 Mens Tracksuit Trousers 06 van Lacoste en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze trainingsbroeken zijn een must-have voor elke moderne man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies