Fabienne Chapot

Puck Trousers Black Warm White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Black Warm White
Merk product code CLT-296-TRS
Pasvorm Flared Fit
Type sluiting Elastiek

De Puck Trousers van Fabienne Chapot zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame broek. Deze lange broek heeft een flared fit pasvorm, wat zorgt voor een trendy en vrouwelijk silhouet. De broek is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen fashionable, maar ook milieubewust bent.

De Puck Trousers zijn voorzien van een elastische sluiting, waardoor ze comfortabel en gemakkelijk te dragen zijn. Het merk Fabienne Chapot staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze broek is daar geen uitzondering op. De kleur van de broek is Black Warm White, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de Puck Trousers ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een casual dagje wilt doorbrengen, deze broek past bij elke outfit. Combineer het met een mooie blouse en hakken voor een chique look, of draag het met een T-shirt en sneakers voor een trendy en comfortabele outfit.

Laat je stijl zien en voel je goed met de Puck Trousers van Fabienne Chapot. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort, de duurzaamheid en de tijdloze elegantie van deze prachtige broek.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies