Bjorn Borg

Tapered Pant Centre H108BY light grey melange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Organisch katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam H108BY light grey melange
Merk product code 9999-1435
Pasvorm Regular
Serie Centre
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Trekkoord
Wasvoorschriften 40 graden

De Tapered Pant Centre is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle trainingsbroeken. Met zijn lange broeklengte en regular pasvorm is deze broek perfect voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten.

Gemaakt van organisch katoen, biedt deze broek niet alleen een zacht en ademend gevoel, maar draagt ook bij aan een duurzamere mode-industrie. Het merk Bjorn Borg staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze broek is geen uitzondering.

De lichtgrijze melange kleur van deze broek, met de merk kleurnaam H108BY, voegt een moderne en veelzijdige uitstraling toe aan je outfit. Met de trekkoord sluiting en middelhoge taillehoogte kun je de broek eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

De Tapered Pant Centre is geschikt voor de droger op lage temperatuur en kan gewassen worden op 40 graden. Volg deze wasvoorschriften om ervoor te zorgen dat je broek er altijd als nieuw uitziet.

Of je nu gaat sporten of gewoon een casual look wilt creëren, deze trainingsbroek is de ideale keuze. Bestel vandaag nog jouw Tapered Pant Centre en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies