Bjorn Borg

Centre Tapered Pant Night Sky

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Night Sky
Merk product code 9999-1435
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Trekkoord
Wasvoorschriften 40 graden

De Centre Tapered Pant van Bjorn Borg is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele trainingsbroeken. Met zijn langere lengte en regular pasvorm is deze broek perfect voor dagelijkse workouts of ontspannen dagen thuis.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze broek een zacht en ademend gevoel op de huid. Het trekkoord zorgt voor een verstelbare pasvorm, terwijl de middelhoge taille zorgt voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm.

De Centre Tapered Pant is ontworpen met het oog op gemak. Geschikt voor de droger op lage temperatuur en wasbaar op 40 graden, is deze broek eenvoudig te onderhouden en behoudt hij zijn kwaliteit, zelfs na veelvuldig gebruik.

Met het merk Bjorn Borg weet je dat je kiest voor stijl en kwaliteit. De Night Sky kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je sportieve look. De unieke productcode van 9999-1435 zorgt ervoor dat je de broek gemakkelijk kunt identificeren.

Of je nu gaat trainen of gewoon wilt ontspannen, de Centre Tapered Pant van Bjorn Borg is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies