Muchachomalo

Combi 2x2-pack Shorts Microfiber Black Black Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyamide
Merk Muchachomalo
Merk kleurnaam Black Black Black Black
Merk product code CDMICR10
Multipack 4-pack
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften 30 graden

De Combi 2x2-pack Shorts Microfiber is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle boxershorts. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, bieden deze shorts een zachte en soepele pasvorm. Het merk Muchachomalo staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze shorts zijn daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Black Black Black Black" en de merk product code "CDMICR10" stralen deze shorts een tijdloze elegantie uit.

Dit 4-pack van Combi 2x2-pack Shorts Microfiber is perfect voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en comfort. Met een regular pasvorm en middelhoge taillehoogte, bieden deze shorts de perfecte balans tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon op zoek bent naar dagelijkse comfort, deze shorts zullen aan al je behoeften voldoen.

Naast het comfort en de stijl, zijn deze shorts ook gemakkelijk te onderhouden. Met de wasvoorschriften van 30 graden kun je ze eenvoudig in de wasmachine wassen en ze blijven er als nieuw uitzien. Geen gedoe met ingewikkelde reinigingsmethoden, gewoon simpel en gemakkelijk.

Met de Combi 2x2-pack Shorts Microfiber van Muchachomalo haal je een veelzijdige en duurzame toevoeging aan je ondergoedcollectie in huis. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze shorts te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies